Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina
TÝDENNÍ MENU 8. 8. – 12. 8.
Pondělí 8. 8.
Polévka: Hrstková (A1,9)
1, Smažený květák, šťouchané brambory, 135 Kč
tatarská omáčka (A1,3,7,10)
2, Vepřová směs na žampionech v bramboráku (A1,3,7) 140 Kč
3, Přírodní roštěná, dušená rýže, okurkový salát (A1) 150 Kč
Úterý 9. 8.
Polévka: Ovarová s kroupami (A1,9)
1, Těstovinový salát se šunkou a sýrem (A1,3,7) 125 Kč
2, Hamburská pečeně, karlovarský knedlík (A1,3,7) 140 Kč
3, Holandský řízek, šťouchané brambory, rajčatový salát (A1,7,3) 140 Kč
Středa 10. 8.
Polévka: Bramborová s hříbky (A1)
1, Kynuté meruňkové knedlíky sypané strouhankou (A1,3,7) 125 Kč
2, Smažená vepřová játra, bramborový salát (A1,3,7,10) 140 Kč
3, Grilovaná panenka s fazolovými lusky, hranolky (A1,7) 155 Kč
Čtvrtek 11. 8.
Polévka: Krupicová s vejci (A1,3,7)
1, Hrachová kaše, pečená klobása, okurek, chléb (A1,3,7) 130 Kč
2, Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,3,7) 140 Kč
3, Olomoucký kuřecí závitek, bramborová kaše, 140 Kč
ledový salát (A1,3,7)
Pátek 12. 8.
Polévka: Brokolicový krém s krutony (A1,3,7)
1, Francouzské brambory, okurek (A1,3,7) 135 Kč
2, Tagliatelle s krůtím masem a špenátem (A1,3,7) 140 Kč
3, Zapečená kotleta na cibuli se slaninou a sýrem, 145 Kč
opékané brambory (A13,7)
Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,
těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l