Penzion Jeseníky - Hotýlek u Pekina - Denní menu Zlaté Hory

Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina

                                       

           TÝDENNÍ  MENU 20. - 24.1.

 

 

Pondělí 20.1.

Polévka: Česneková                                                                                                          A1,3,7

1) Koprová omáčka s vejci, houskový knedlík                                             105 Kč A1,3,7

2) Vepřový plátek na žampionech, opékané brambory                              115 Kč A1,7

  

Úterý 21.1.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi                                                                                 A1,3,7,9

1, Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem, okurek                                    95 Kč A1,3,7

2) Restovaná kuřecí játra na cibulce, hranolky                                           115 Kč A1,3

 

Středa 22.1.

Polévka: Gulášová                                                                                                            A1

1) Hermelín v bramboráku. Okurkový salát                                                  115 Kč A1,3,

2) Znojemská pečeně, dušená rýže, rajčatový salát                                  125 Kč A1,3,7,10

 

Čtvrtek 23.1.

Polévka: Hrstková                                                                                                                A1,7

1) Palačinky plněné špenátem                                                                         95 Kč A1,3,7

2) Smažená kuřecí kapsa, šťouchané brambory,

     ledový salát                                                                                                       115 Kč A1,3,7

 

Pátek 24.1.

Polévka: Pórková s krutony                                                                                             A1,3,7

1) Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka                                         115 Kč A1,3,7

2) Kuře na paprice, houskový knedlík                                                            115 Kč A1,3,7

 

 

Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, těstovinová a

bezmasá jídla 300 g, přílohy 190 g, polévka 0,25l

 

 

 

 

A1: Obiloviny obsahující lepek; A2: Korýši; A3: Vejce; A4: Ryby; A5: Podzemnice olejná (arašídy);

A6: Sójové boby; A7: Mléko; A8: Skořápkové plody; A9: Celer; A10: Hořčice;

A11: Sezamová semena,  A12: Oxid siřičitý a siřičitany; A13: Vlčí bob (lupina); A14: Měkkýši