Penzion Jeseníky - Hotýlek u Pekina - Denní menu Zlaté Hory

Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina

      Týdenní menu 18. – 22. 3. 202 VÍKENDOVÁ  NABÍDKA  31. 3. - 1.4. 202VÍKTýdenní m    Týdenní menu 22. – 26. 4. 2024  

 

 

Pondělí: Selská s nudlemi (A1,3,7,9)

 

1. Zapečená niva v bramboráku, salát coleslaw (A1,3,7)     140 Kč

2. Srbské rizoto sypané sýrem, okurek (A7)     150 Kč

3. Vepřový vrabec, špenát, houskový knedlík (A1,3,7)     155 Kč

 

 

 

Úterý: Valašská kyselica (A1,7)

 

1. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7)     140 Kč

2. Tagliatelle s kuřecím masem a žampiony (A1,3,7)     150 Kč

3. Hovězí líčka na víně, bramborová kaše (A1,7,12)     160 Kč

                                                                                                                                                           

 

 

 

Středa: Drůbeží vývar s drobením (A1,3,7,9)

 

1. Bryndzové halušky s cibulkou a slaninou (A1,3,7)     140 Kč

2.  Hamburská pečeně, karlovarský knedlík (A1,3,7,9)     150 Kč

3. Krůtí steak na bylinkovém másle, opékané brambory (A7)     155 Kč

     tzaziky                                                                                                              

 

 

Čtvrtek: Hrstková (A1)

 

1. Lívanečky s borůvkami a šlehačkou (A1,3,7)     140 Kč

2. Bůčková roláda, šťouchané brambory, míchaný salát (A1)     150 Kč

3. Mexický guláš, dušená rýže (A1)     160 Kč

 

 

 

Pátek:  Dršťková (A1)

 

1. Hrachová kaše, pečená klobása, okurek, chléb (A1,3,7)     140 Kč

2. Restovaná kuřecí játra na cibulce, hranolky (A1)     155 Kč

3. Smažený řízek, bramborový salát (A1,3,7,10)     160 Kč

                       

                                    Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,

                                        těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l