Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina
TÝDENNÍ MENU 23. 1. – 27. 1.
Pondělí 23. 1.
Polévka: Gulášová (A1)
1, Alpský knedlík s borůvkami, vanilkovým krémem 120 Kč
sypané mákem (A1,3,7)
2, Kuřecí Kung – Pao, dušená rýže (A1) 140 Kč
3, Smažená vepřová kapsa, bramborová kaše, 140 Kč
mrkvový salát (A1,3,7)
Úterý 24. 1.
Polévka: Krupicová s vejci (A1,3)
1, Studentský řízek, vařené brambory, hořčice (A1,3,7) 140 Kč
2, Mexická pánev z kotlety, hranolky (A1) 145 Kč
3, Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,3,7,10) 150 Kč
Středa 25. 1.
Polévka: Fazolová (A1)
1, Bavorské vdolky s marmeládou a šlehačkou (A1,3,7) 120 Kč
2, Trhané vepřové maso v tortille (A1,3,7) 140 Kč
3, Pečený bůček, dušená kapusta, vařené brambory (A1,7) 140 Kč
Čtvrtek 26. 1.
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi (A1,3,7,9)
1, Květákový karbenátek,vařené brambory, 135 Kč
tatarská omáčka (A1,3,7
2, Kuře na paprice, těstoviny (A1,3,7) 140 Kč
3, Vepřová směs na žampionech v bramboráku (A1,3,7) 145 Kč
Pátek 27. 1.
Polévka: Dýňová s krutony (A1,3,7)
1, Caesar salát s kuřecím masem (A1,3,7) 140 Kč
2, Holandský řízek, šťouchané brambory, 140 Kč
hruškový kompot (A1,3,7)
3, Přírodní roštěná, dušená rýže, rajčatový salát (A1) 150 Kč
Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,
těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l