Penzion Jeseníky - Hotýlek u Pekina - Daily menu

Daily menu

TÝDENNÍ MENU 18.3. – 22.3.

 

 

 

Pondělí 18.3.

Polévka: Fazolová                                                                                                         A1,7

1) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím                   110 Kč A1,3,7

2) Smažená kuřecí kapsa,bramborová kaše,míchaný salát                 115 Kč A1,3,7

 

 

Úterý 19.3.

Polévka: Uzená s kroupami                                                                                      A1

1) Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem                                          85 Kč A1,3,7

2) Přírodní vepřový plátek s pepřovou omáčkou,

      opékané brambory                                                                              115 Kč A1,3,7

 

Středa 20.3.

Polévka: Dršťková                                                                                                          A1,7

1)Houbové rizoto s kuřecím masem sypané parmezánem                    115 Kč A1,3,7

2) Hovězí na hříbkách, hranolky                                                                      125 Kč A1,3,7

 

 

Čtvrtek 21.3.

Polévka: Hráškový krém s krutony                                                                            A1,3,7

1) Palačinky s tvarohem a nutelou, zdobené šlehačkou                        85 Kč  A,1,3,7

2) Pečená krkovička,šťouchané brambory, ledový salát                     115 Kč A1,3,7

 

 

Pátek 22.3.

Polévka:  Drůbeží vývar s drobením                                                                      A1,3,7,9

1) Smažený hermelín,vařené brambory,tatarská omáčka                    115 Kč A1,3,7

2) Segedínský guláš,houskový knedlík                                                    115 Kč A1,3,7

 

 

 

Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, těstovinová a

bezmasá jídla 300 g, přílohy 190 g, polévka 0,25l

 

 

 

 

 

 

A1: Obiloviny obsahující lepek; A2: Korýši; A3: Vejce; A4: Ryby; A5: Podzemnice olejná (arašídy);

A6: Sójové boby; A7: Mléko; A8: Skořápkové plody; A9: Celer; A10: Hořčice;

A11: Sezamová semena,  A12: Oxid siřičitý a siřičitany; A13: Vlčí bob (lupina); A14: Měkkýši